Καλώς ήρθατε στο Palaeopoli Villas

Η Τοποθεσία

Oπως αρχίζει το παραμύθι... Το συγκρότημα μας βρίσκεται σε ένα ύψωμα στην Παλαιόπολη, την αρχαία πόλη της Σκάνδειας η οποία βρέχεται από την θάλασσα όπου αναδύθηκε η Κυθέρεια θεά Αφροδίτη. Ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο από εικόνες που μαγνητίζουν το κάθε βλέμμα και συνεπαίρνουν το νου του επισκέπτη. Η αρμονική εναλλαγή των τοπίων σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση των δωματίων γίνονται το εισιτήριο για ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και του παραμυθιού! Ζήστε τις πιο όμορφες στιγμές στον πιο ονειρεμένο τόπο …!

Οι κήποι & τα φυτά μας

Με μεγάλη αγάπη φροντίζουμε τα δέντρα  όπου παντού κανείς θα δεί απο οπωροφόρα,ελαιόδεντρα κατα μήκος των κήπων πολλά είδη τριανταφυλλιάς,άνθη, βότανα ,μπανανιές όλων των ειδών και  χρωμάτων βουκαμβίλιες, όπου και οι πιο πολλές αναρριχώνται δίπλα ή και ανάμεσα στους διαδρόμους των κατοικιών.

Υπάρχει και το χωράφι μας, έκτασης τριών στρεμμάτων όπου εκεί μεγαλώνουμε  τα κηπευτικά μας ανάλογα την εποχή.

Αγαπάμε πολύ την φύση γι’αυτό και κομποστοποιούμε έτσι ώστε το οργανικό χώμα που θα δημιουργηθεί μετά από κάποιους μήνες  να χρησιμοποιηθεί στους κήπους.Μας αρέσει να συλλέγουμε παλιούς σπόρους και να φυτεύουμε βιολογικά χωρίς φάρμακα γιατί πιστεύουμε ότι η καθαρή τροφή είναι και το φάρμακο για την υγεία μας.

Η Eξωτερική Κουζίνα

Τα βότανα και τα  λαχανικά  τα χρησιμοποιούμε για να μαγειρέψουμε στην εξωτερική πλήρως εξοπλισμένη και  χρωματιστή μας κουζίνα όπου μαγειρεύουμε και δημιουργούμε όμορφα πιάτα εμπνεόμενοι από την φύση που μας περιβάλλει!  

Διατίθενται δύο μεγάλα χτιστά τραπέζια όπου εκεί κανείς μπορεί  να γευματίσει κάτω από την τεράστια χαρουπιά όπου δεσπόζει και απλώνει τα κλαδιά της δημιουργώντας μοναδική σκιά και δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Η κουζίνα κυρίως χρησιμοποιείται για τα Retreat που διοργανώνονται.

Διαθέτει επίσης BBQ αλλά  και ξυλόφουρνο οπου και φτιάχνουμε φρέσκο ζυμωτό ψωμί ή χωριάτικες πίτες…

Η Shala

Βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία με υπέροχη  θέα την  παραλία  και τους κάμπους  της Παλαιόπολης!

Διοργανώνουμε συχνά Retreat γιόγκας ή κάθε είδους θεραπευτικά και ολιστικά retreat με γνώμονα μας το Ευ Ζειν .

Η εξωτερικη αίθουσα είναι 55 τ.μ και παρέχονται στρωματάκια γιόγκας, μαξιλάρια,κουβέρτες για την χαλάρωση,ιμάντες, τουβλάκια.

Προσφέρονται επίσης μασάζ είτε σε κάθε δωμάτιο κατόπιν αιτήματος του επισκέπτη  ή στην εξωτερική αίθουσα υπό τους ήχους της φύσης.

Η εμπειρία είναι πραγματικά μοναδική!

Retreats

Eμπνευσμένοι από την ομορφιά της φύσης και του τοπίου της περιοχής και νιώθωντας οι ίδιοι πως η αλλαγή προσέγγισης της ζωής είναι επιτακτική λόγω και των συνθηκών που ζούμε.

Είχαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε στiγμές και εμπειρίες αλλά και να συνδεθούμε με την ενέργεια που μας δίδεται απλόχερα από τα πάντα γύρω μας,απλά παρατηρώντας τα.

Πιστεύουμε πως το ταξίδι μπορεί να προσφέρει εμπειρίες και όμορφες στιγμές γι΄αυτό και οργανώνουμε ενναλλακτικά retreat στον χώρο μας προσεγγίζοντας αυτήν την αίσθηση για όποιον την αναζητήσει.

Πιο συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που είναι εμπνευστές και που έχουν μεγάλη αγάπη ώστε να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.

Όργανώνουμε Retreat όπως γιόγκα ,tai chi, χορού, σεμινάρια μουσικής, και αγιουβερδικής διατροφής

Τα Δωμάτιά μας